Wij zijn gespecialiseerd in het geven van zwemles! Zwemschool Aquayara geeft zwemles in Almere Muziekwijk, Almere Tussen de Vaarten en Lelystad. Klik op het onderwerp waar u meer over wilt weten. In onze agenda vindt u alle belangrijke data zoals selectiezwemmen en vakantiesluitingen. 

ABC zwemlessen

Alle informatie over de zwemlessen voor het A- B- , en C-diploma bij zwemschool Aquayara in Almere en Lelystad. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Zwemles in kleine groepjes

Heeft u liever nog meer persoonlijke aandacht voor uw kind? Bekijk hier ons aanbod zwemles in kleine groepjes. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Zwemles voor volwassenen (ook alleen vrouwen mogelijk)

Al vele volwassenen gaan u voor! Angst voor water of angst in het diepe? Helemaal geen ervaring of wel wat ervaring? Wij leren u graag veilig zwemmen en het is nog reuze gezellig ook. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Diplomagarantie

Voor het A diploma en alle snelcursussen bieden wij een diplomagarantie aan. Doet uw kind langer dan onze inschatting over het diploma? Dan gaat hij/zij kosteloos doorzwemmen. Bekijk alle informatie door te klikken op de titel/icoon.

Zwemvaardigheid

Voor kinderen die na het C diploma nog niet zijn uitgezwommen, willen doorleren en de wedstrijdslagen willen aanleren bieden wij zwemvaardigheid 1, 2 en 3 aan. Goed voor de conditie en techniek! Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Zwemmen via subsidie

Bij ons is het ook mogelijk om zwemles te volgen via een subsidie zoals JSF in zowel Almere als Lelystad. Bekijk hier alle informatie over zwemlessen volgen via een subsidie. Klik op de afbeelding/titel.

Snelcursussen

Geen zin om een lange periode langs het zwembad te zitten? Bij zwemschool Aquayara is het mogelijk om snelcursussen voor het A, B en C diploma te volgen! Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Vakantiecursussen

Tijdens de vakanties bieden wij zwemcursussen aan voor alle leerlingen die bij ons zwemmen. De kinderen zwemmen elke dag 1 uur en vorderen hierdoor sneller. Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.

Overstappen van een andere zwemschool

Heeft uw kind al eerder zwemles gehad, bent u net verhuisd of niet tevreden bij de huidige zwemschool? Het is dan mogelijk om een testles te volgen en direct in te stromen! Klik op de afbeelding/titel voor meer informatie.