Op een speelse manier kennis maken met het water. Als een dolfijn naar de overkant (het begin van duiken) of springen door de schoorsteen (een band). De makkelijkste manier om te leren. Er wordt ook focus gelegd op survival. Vallen in het water en terugzwemmen of onder een bootje door. De kinderen vinden attributen zoals het bootje geweldig!

Bij de watervrijcursus doorloopt uw kind in een hoog tempo het eerste niveau. Na de cursus is directe doorstroming naar een gevorderde reguliere zwemles mogelijk in een vestiging naar keuze.

De watervrijcursus bestaat uit 6 weken 1,5 uur zwemles op 1 dag. De kinderen hebben 45 minuten les, 15 minuten pauze op zwemzaal en daarna weer 45 minuten les. Tijdens deze cursus doorlopen zij alle onderdelen van het eerste niveau, van het vertrouwd raken met het waren, als drijven en springen in het diepe. Gemiddeld doen kinderen 3/4 maanden over het eerste niveau.

Na de cursus wordt er gekeken naar het behaalde niveau van uw zoon/dochter en wordt hij/zij ingedeeld naar dit niveau. 

Wanneer is de cursus en wat zijn de kosten:
De cursus start na de meivakantie op donderdag 7 mei op donderdagmiddag om 16:00 uur in Almere Muziekwijk. Het is mogelijk om na de cursus door te stromen in een groepje in Almere Muziekwijk of Tussen de Vaarten.

De kosten voor de watervrijcursus zijn € 145,00. U betaalt geen inschrijfkosten.

De voordelen van de watervrijcursus:
– Direct starten
– Directe doorstroming na de cursus (kan ook in Tussen de Vaarten)
– Geen inschrijfkosten
– Lekker watervrij op vakantie
– Met een voorsprong de reguliere lessen starten