Indien uw kind moeite heeft met de motoriek (of techniek), snel afgeleid is, erg angstig of om een andere reden meer persoonlijke aandacht nodig heeft, is een kleine groepje een goede optie. De instructeur kan hem/haar hierdoor meer begeleiden. De lessen duren 30 minuten.

Gaan de vorderingen sneller in een klein groepje?
Indien uw kind moeite heeft met het meekomen in een reguliere groep, vordert hij/zij wel sneller in een kleiner groepje. Daarnaast is de kans kleiner dat hij/zij meerdere keren verplaatst moet worden omdat het niveau te ver uiteenloopt met de andere kinderen. Indien uw kind goed meekomt in een reguliere groep dan gaan de vorderingen niet perse sneller. U kunt dan beter kiezen om 2 keer per week te zwemmen en deel te nemen met de vakantiecursussen indien u de vorderingen wilt bevorderen.

Is het ook mogelijk om naast de reguliere les een 1 op 1 privéles in te plannen?
Het is mogelijk om naast de reguliere les een privéles in te plannen. Indien uw kind moeite heeft met een bepaald onderdeel bijvoorbeeld: angst in het diepe of moeite met de schoolslag/borstcrawl is het een goede optie om even 1 op 1 te oefenen. U kunt via het contactformulier 1 of meerdere privélessen aanvragen.

Kosten:
1 op 4: 30 min. maximaal 4 kinderen € 47,50 per maand
1 op 2: 30 min. maximaal 2 kinderen € 16,50 per les
1 op 1: 30 min. maximaal 1 kind € 33,00 per les